VRIJWILLIGERSWERK IN DE HERBERG


Kom in actie! Vrijwilligerswerk in de Herberg, een Pastoraal Diaconaal Centrum in Oosterbeek, waar gasten 3-6 weken verblijven. Professionele pastorale begeleiding en liefdevolle zorg en aandacht gaan er hand in hand. Als vrijwilliger kun je je steentje bijdragen in het huis, in de tuin en in de keuken.

Wat wil jij doen voor de Herberg?

  • Stafvervanger Een stafvervanger is een gastvrouw/gastheer die zorgt voor een goede sfeer in huis, waardoor gasten zich thuis voelen. Wij zoeken  stafvervangers voor het weekend en de zondagavond.
  • Kookvrijwilliger Tijdens een kookweekend (1x per 6 weken) ben je verantwoordelijk voor het (voor)bereiden van het ontbijt, de warme maaltijd en de broodmaaltijd. Na de maaltijd coördineer je de afwas en het schoonmaken van de keuken.
  • Koetshuisvrijwilliger In het Koetshuis worden groepen ontvangen voor een voorlichtingsbijeenkomst of activiteit. Bij de ontvangst van de gasten en de begeleiding van de activiteiten worden vrijwilligers ingezet.
  • Vakantiewerk Doe 1 of meer weken vakantiewerk in de periode juni-augustus. In een goede sfeer, steek je samen met anderen de handen uit de mouwen. Op die manier bied je ondersteuning aan de gasten en de organisatie van de Herberg
  • Diaconaal jaar Ontplooi jezelf in een tussenjaar waarin je de ander helpt. Als diaconaal medewerker werk je tien maanden mee in de Herberg tegen kost en inwoning.

Vrijwilligerswerk; het levert je een schat aan ervaring en nieuwe vriendschappen op. Het mooiste is dat je iets voor anderen kunt betekenen.

Voor meer informatie: www.pdcdeherberg.nl

Mail naar: vrijwilligerswerk@pdcdeherberg.nl of bel: 026 334 2225.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *