15-9-2024 Intrede ds. Theo de Zwart


De dienst van aankomende zondag staat in het teken van de bevestiging- en intrede van ds. Theo de Zwart in het ambt van Predikant met bijzondere opdracht. Theo zal hiermee verbonden worden aan de Protestantse Gemeente van Huissen en tevens uitgezonden worden t.b.v. het ziekenhuispastoraat (categoriaal pastoraat) in het Jeroen Bosch Ziekenhuis (’s-Hertogenbosch) en in het Sint Antonius Ziekenhuis (Nieuwegein/Utrecht).

Als gemeente geloven we dat God Theo naar deze plaatsen heeft geroepen en daarom wil ds. Jan Bos in deze bevestigingsdienst Theo verbinden aan de PG Huissen. We mogen samen bidden in deze dienst dat Theo in zijn bijzondere opdracht trouw en vruchtbaar werkzaam zal zijn.

Jan zal de bevestiging leiden en Theo inzegenen. Daarna zal Theo zijn intredepreek uitspreken in het kader van zijn bijzondere opdracht. Het thema van de overweging is: ‘Ga heen en doe even zo’. De schriftlezing komt uit het Evangelie volgens Lucas 10:25-37 en gaat over de barmhartige Samaritaan.

We zullen in deze bevestiging- en intrededienst veel gasten mogen ontvangen. We hopen en geloven dat we geleid door de Heilige Geest een mooie viering met elkaar mogen hebben. Om samen op weg te gaan naar het Rijk van vrede, waar gerechtigheid zal wonen en God ‘alles in allen’ zal zijn!

In Christus verbonden, Jan Bos en Theo de Zwart.

Een reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *