Ruimte huren


Het kerkgebouw van de Protestantse Gemeente te Huissen staat in het centrum aan het Raadhuisplein. Gezien de centrale ligging, de bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid rondom worden de multifunctionele ruimtes en de flexibel in te richten kerkzaal in toenemende mate verhuurd.

 

Multifunctionele ruimtes

Naast een flexibel in te richten kerkzaal beschikken we over een ontvangsthal met pantry en sanitaire ruimtes, een aanbouw op begane grondniveau (Pleinzaal) en een souterrain met een totale oppervlakte van 150 m² gerealiseerd. De nieuw aangebouwde ruimte op de begane grond, de Pleinzaal is ruim 90 m² en werd vanaf de oplevering tot eind 2015 verhuurd aan een stichting die peuterzalen exploiteert. In toenemende mate wordt de Pleinzaal verhuurd voor vergaderingen en trainingen van externe partijen. Gebruikers zijn veelal sociaal-maatschappelijke- en/of zorg gerelateerde instellingen.

 

Koren en muziekgezelschappen

De flexibel in te richten kerkzaal wordt op doordeweekse avonden verhuurd aan enkele koren en muziekgezelschappen. Niet alleen de akoestiek is hiervoor een belangrijke reden maar ook de aanwezige faciliteiten in het gebouw zelf.

 

Beschikbare capaciteit

De Pleinzaal is beschikbaar voor groepen tot 30 deelnemers. De flexibel in te richten kerkzaal met een goede akoestiek is bijzonder geschikt voor groepen tot maximaal 80 personen.

 

Faciliteiten van koffie tot koude of warme lunch

Als gast en huurder van buiten de gemeente Lingewaard hebben wij de Stichting Philadelphia mogen begroeten. Zij hebben enige dagen tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diverse multifunctionele ruimtes met als basis de Pleinzaal. Op verzoek van de huurder werden door ons warme lunches geserveerd welke door een externe partij werden aangeleverd.

 

Meer informatie

Meer weten?  Neem contact op met een van de kerkrentmeesters (kerkrentmeesters@pknhuissen.nl) of het kostersteam (kostersteam@pknhuissen.nl)

 

goedkoop huren Huissen

Het omcirkelde gedeelte (Pleinzaal) van het kerkgebouw is per direct beschikbaar voor verhuur.