Viering op de maandagmiddag


Jaarlijks wordt er in de 40-dagentijd en adventsperiode een speciale middagviering voor gemeenteleden georganiseerd. Deze worden gehouden op de maandagmiddag in de week voor kerst dan wel Pasen. Gemeenteleden van 75 jaar en ouder worden persoonlijk uitgenodigd. Je bent van harte welkom, ook wanneer je nog geen 75 bent. Voor deze middag wordt de kerkzaal sfeervol ingericht. Met vanzelfsprekend de gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Er is koffie en thee met iets lekkers erbij. En een drankje voorafgaand aan de afsluitende maaltijd. U kunt zich aanmelden bij één van onderstaande personen. Wilt u bij uw opgave aangeven of u gebruik wilt maken van onze taxiservice. We rekenen op uw komst!


Locatie en tijdstip

  • Protestantse kerk, Raadhuisplein 35
  • Vanaf 14.30 uur ben je van harte welkom. De viering begint om 15.00 uur

Foto impressie

Enkele vieringen uitgelicht

Kerstontmoeting 2023

 


Paasontmoeting 2023

 


Kerstontmoeting 19 december 2022

‘Aan tafel, plek voor iedereen’ is het thema van de Advents- en kersttijd. Om 15.00 uur starten we met de viering o.l.v. ds. Bram Grandia. Na de viering is er een ontspannen deel waarin ds. Bram Grandia meer zal vertellen over ‘het diaconale project ‘Tent of Nations’. Na een gezamenlijke maaltijd sluiten we de middag om ongeveer 18.30 uur af.


Paasontmoeting 15 april 2019

De inhoud van de viering en het verloop van de middag worden door de diaconie samen met ds. Matthijs Glastra voorbereid. De middag wordt naar goede gewoonte afgesloten met een broodmaaltijd. Het thema is ‘Een nieuw begin’.

Klik hier voor de Paasquiz van 15 april 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kerstviering maandag 18 december 2017

Het thema ‘Wek mijn zachtheid weer, geef mij terug de ogen van een kind…’ staat centraal. Aansluitend vertelt Piet Knol het verhaal over Rodolfo en zijn gemeente in Matanzas, Cuba. De inhoud van de viering en het verloop van de middag en avond worden door de diaconie samen met ds. Matthijs Glastra voorbereid. De avond wordt naar goede gewoonte afgesloten met een broodmaaltijd.

 


Paasviering maandag 10 april 2017

Samen met ds. Matthijs Glastra staan we in deze viering stil bij het thema van de 40-dagentijd ‘Sterk en dapper’. Na de viering is er een korte presentatie over het leven van Maarten Luther en 500 jaar Reformatie. Het leven en het werk van Maarten Luther was bijzonder en zeker sterk en dapper. Na een drakje of een glaasje advocaat is er traditiegetrouw een maaltijd. Deze keer in de geest van Luther met een kopje soep, een hoofdgerecht en een toetje.

 


Kerstviering maandag in december 2016

 


Paasviering maandag 21 maart 2016

We komen samen in ons vertrouwde, warme en gezellige kerkgebouw om elkaar verhalen te vertellen, naar elkaar te luisteren, samen te zingen en te bidden. Samen met ds. Matthijs Glasstra staan we in deze viering stil bij het thema van deze 40-dagen-tijd: ‘Opstaan om een stap te zetten naar de ander‘. Aly Vrijhof zal aan de hand van foto’s vertellen over de stap, die zij naar de ander gezet heeft. Aly is in Myanmar geweest om met een medisch team leprapatiënten te helpen en te opereren.

Natuurlijk is er traditiegetrouw een broodmaaltijd waarna we om 18.30 uur de bijeenkomst afsluiten.