Vieringen


Uitzending met beeld: Vanaf 29 november 2020 zijn de diensten niet alleen via kerkdienstgemist te beluisteren maar ook via een beveiligde opname te zien. Klik hier voor uitzending met beeld.

De Protestantse Gemeente Huissen heeft iedere zondag om 10.00 uur een viering in het kerkgebouw aan het Raadhuisplein 35. De viering duurt ongeveer een uur.  De liturgie is te volgen op een beeldscherm. Het beamerscherm is niet altijd goed te lezen. Er staat soms iemand voor. De positie (hoekvak) in de kerk maakt het soms niet mogelijk zonder nekklachten het scherm te volgen. Een praktische suggestie is daarom: neem nog steeds een liedboek mee naar de kerk. Of een eigen geprinte liturgie. In de kerk zal een beperkt aantal liturgieën aanwezig zijn omdat wij, als groene kerk, het papierverbruik willen minimaliseren. Er is ook een  grootletter-liturgie beschikbaar. Je kunt de liturgie ook op je smartphone of tablet openen via deze link (wanneer deze niet werkt ga dan naar het menu en klik onder Vieringen het kopje liturgie aan).

Via kerkdienstgemist.nl kun je de diensten van de afgelopen periode beluisteren. Reacties op vieringen zijn welkom, o.a. via reactieviering@pknhuissen.nl

Privacyverklaring

Liturgie: Wil je de liturgie downloaden, klik dan hier.

Wil je weten welke predikant voor gaat? Klik dan op vieringen en voorgangers.

In de Zondagsmail vind je digitaal de informatie over de zondagse viering. Deze mail verschijnt wekelijks. Meld je daarvoor hier aan.

Koffiedrinken na de dienst: Na de dienst drinken we koffie in de kerkzaal (vanwege corona).

Gesprek na de dienst: Op gezette tijden is het ook mogelijk om na de dienst (en aansluitend aan het koffiedrinken) geheel vrijblijvend na te praten over de viering of de preek. Houdt hiervoor de aankondiging in de Zondagsm@il of agenda in de gaten.

 

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd om een keer een dienst van de PKN Huissen te bezoeken?
Kom gerust een keer op zondag langs of neem contact met ons op, dan zorgen wij dat er iemand voor je is die je wegwijs in onze kerk en gemeente maakt.

Over OnsJeugd en speciale diensten.