13-10-2024 Kom Erbij Viering


Iedereen is welkom in de viering op zondag 13 oktober 2024 om 10 uur in de kerk van het Dominicanenklooster in Huissen. Onze kerk aan het Raadhuisplein is die dag dicht. 

“Wat maakt je gelukkig?’ daarover zal het gaan. De viering wordt uitgezonden via www.kerkomroep.nl. Dit is alleen een audio-opname (geluid).

Wat maakt een mens gelukkig? Dat is een heel belangrijke vraag voor ons mensen. In de Kom Erbij viering die de kerken in Huissen samen organiseren gaan we met die vraag aan de slag. Deze vieringen zijn aangepast aan mensen met een verstandelijke beperking, maar iedereen mag erbij komen! Want iedereen wil graag gelukkig zijn!

De viering vindt plaats op zondag 13 oktober in het Dominicanenklooster en begint om 10.00 uur. Blaasensemble Torkest maakt muziek en de cantorijen van het klooster en de protestantse kerk zingen samen. We horen ook wat Jezus te zeggen heeft over geluk. Voorgangers zijn pastor Ria Klein Wolterink en ds. Jan Bos. De vraag van de voorbereidingsgroep is of iedereen iets wil meenemen wat hem of haar gelukkig maakt. Na afloop is er koffie, thee en fris. Welkom!

Zie hieronder een korte impressie van de Kom er bij viering in het Dominicanenklooster.

Een reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *