30-11-2018 Santiago te voet


Te voet van Huissen naar Santiago de Compostella

Verslag van een onvergetelijke pelgrimsreis..

Vrijdag 30 november. Aanvang 20.00 uur.

Protestantse kerk aan het Raadhuisplein in Huissen.

Van harte welkom….

Van eind april tot eind augustus dit jaar heb ik de pelgrimsreis naar Santiago gedaan.

En dan ben je weer thuis. Na bijna vier maanden op pad. Met een hoofd vol indrukken en verhalen. Ik krijg heel veel waarderende reacties van mensen die mij via mijn blog gevolgd hebben.(Voor wie wil herlezen of nieuwsgierig is; deze blog blijft nog lang online)  Hartverwarmend.

En ik krijg veel vragen. Over mijn tocht. Mijn ervaringen en beleving. En of ik mijn verhaal nog ga vertellen. En ja, dat ga ik doen. Met beelden, verhalen en muziek. Over routes, over afzien en pijn,  over landschappen. Over wat pelgrimeren nu eigenlijk is. Over spiritualiteit. Over slaapplaatsen en over vriendschappen en ontmoetingen… Voor wie interesse heeft is hartelijk welkom.

Ad Huson

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *