8-3-2020 ‘Kom erbij’ viering


GEEN SMOESJES !! (klik op geen smoesjes om de uitnodiging te bekijken)
KOM-ERBIJ-viering op zondag 8 maart

Wat doe jij als je uitgenodigd bent voor een feestje waar je helemaal geen zin in hebt? Als je vergeten bent iets te doen ? Als je al tien keer het smoesje hebt gebruikt van de lekke achterband  en de brug die openstond?
In de KOM-ERBIJ-viering  gaan we het ontdekken: wie maakt de beste smoes?!! Maar we gaan ook proberen of het zonder een smoesje kan. Misschien helpt het als we iets samen gaan doen? Misschien kunnen we dingen anders verdelen? Als Mozes geen zin heeft om naar de farao van Egypte te gaan komt er een hel rij smoesjes uit zijn mond. Maar dan gebeurt er iets!

In KOM-ERBIJ-vieringen is er veel aandacht voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Maar met z’n allen zingen we direct aan het begin: ‘We hebben allemaal wat, we zijn allemaal raar, maar hier zijn we allemaal welkom!’ Dus iedereen mag komen zoals je bent. Pastor Victor Bulthuis en dominee Matthijs Glastra zijn de voorgangers, kinderkoor ‘De Stuiterballen’ gaat zingen. En jij, komen hè, geen smoesjes: zondag 8 maart, 10.00 uur, Protestantse Kerk Huissen!!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *