9-2-2020 Kliederkerkclub


Kliederkerkclub  Huissen –   “Niets doen – dat is pas spijbelen !”

Wat denk jij? Zouden geleerde wetenschappers, de knappe koppen, écht naar Greta Grunberg luisteren?  Heel vaak zeggen volwassen mensen: eerst maar groot worden, eerst  maar je school afmaken, dan weet je misschien een beetje Greta hoe het echte verhaal is. En die dromen van jou en al die jongeren? Ach ja, we zijn allemaal jong geweest.

Drie keer per jaar is er Kliederkerkclub  in de Protestantse Kerk te Huissen. Op zondagmiddag van 14 – 15 uur. Heeft een Bijbelverhaal iets met mijn leven en mijn verhaal te maken? Zondag 9 februari gaat het over Jezus, een jongetje van 12 jaar die spijbelt en wegloopt van huis. Hij wil graag aan de volwassen vertellen waar hij in gelooft, wat zijn droom is. Hij wil en kan zijn mond niet houden over hoe de wereld eruit kan zien. Zouden ze naar hem luisteren? Zouden kinderen misschien beter begrijpen waar het in het leven écht om gaat? En jij, als je tussen de 4 en 14 jaar bent, wat vind jij een echt sterk verhaal? Waar droom jij van?
We gaan het horen, komen dus!

Zondagmiddag 9 februari van 14.00 – 15.00 uur in de Protestantse Kerk te Huissen. Voor info: Matthijs Glastra, 06 2129 4143

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *