Moderne pelgrims, 11 en 12 april


Moderne pelgrims
In de maand april zijn er een aantal gespreksavonden, bijeenkomsten en lezingen die allemaal met pelgrimeren te maken hebben. Wat neem ik mee in mijn (geloofs)rugzak op mijn levensweg?
In Huissen zijn er 3 avonden over het boek van Frits de Lange, “Heilige onrust – een pelgrimage naar het hart van religie”. We delen en organiseren deze ontmoetingen samen met  de Parkstraatgemeente – zij maakten voor twee avonden een prachtig affiche.

Deze week is er op woensdag 11 april een gespreksavond in onze kerk over hoofdstuk 2 van het boek “Heilige onrust” over het labyrint: het leven is geen rechte weg. Bochten en omwegen, dichtbij de kern en dan weer er ver van verwijderd. Hoe ver-loopt mijn levensweg ?

Op donderdag 12 april vertelt Carl Beker  in de Parkstraatgemeente , Parkstraat 31A in Arnhem over zijn reis naar Santiago de Compostella. Waarom is hij gegaan, over zijn pelgrimstocht en hoe deze ‘nawerkt’. Beide avonden beginnen om 20.00 uur. Voor info: Matthijs Glastra, matthijsglastra@kpnmail.nl   , 06 2129 4143

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *