28-6-20 Bericht van Matthijs


En opeens zat ik een heel ander verhaal. 

Gistermiddag opeens een drukkend  gevoel op mijn borst. Maar even zien wat het wordt, gaat misschien vanzelf weer weg…toch ’s avonds naar de weekendpost gegaan. Hartfilmpje gemaakt, bloed onderzocht , met mijn 64 jaar en iets te hoge bloeddruk zit ik in de risicogroep – alles was OK, totdat er wél sporen van een mogelijke longembolie ontdekt werden. Ik moest in het ziekenhuis blijven zodat ze de volgende morgen een CT-scan konden maken om te kijken of die longembolie er werkelijk zat.

Toen jullie vanmorgen om 10 uur met de viering begonnen, gleed ik onder de scan door.
En een paar uur later bleek in het gesprek met de arts dat er aan beide zijden van de longen aan de uiteinden longemboliën aanwezig zijn, zonder aanwijsbare oorzaak. Allemaal nog in lichte vorm en ik heb snel en adequaat gehandeld. Gelukkig maar. Zoals het affiche op de kerk zegt: alles komt goed !

Nu gaan we beginnen met 3 maanden medicatie, een paar kleine onderzoekjes en verder weer zo gewoon als mogelijk verder leven en aan het werk. Ik voel me goed , beter dan gisteren en was rond 15 uur weer thuis bij Jacqueline.

Dank voor de appjes en berichtjes en de mooie online viering (ook namens Julie bedankt)

Matthijs

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *