14-5-2023 Intrede ds. Jan Bos


Van harte welkom Jan en Marjolijn!

Met net zo veel warmte en liefde waarmee we afscheid namen van onze vorige predikant heten we deze zondag Jan en Marjolijn welkom in onze gemeente. Wat een dankbaarheid en vreugde dat binnen een jaar de vacante plek van predikant ingevuld mag worden. “Er is veel te doen zegt Jan”, las ik in het Gemeentenieuws. Dat heb ik vaker gehoord en gezegd 😊 Gelukkig mag Jan dat samen met de gemeente doen – we hebben er zin in.
Gemeenteleden, cantorij, Promises, vrienden en familie, verbondenheid met wat achter je ligt en wat komen gaat – het zal een diep gevulde verbintenis-en intrededienst worden. In het Bijbelverhaal (Johannes 4: 1-26) horen we van de ontmoeting tussen Jezus en de Samaritaanse vrouw en groeit er in en door het tasten, zoeken en misverstaan een diepe verbondenheid met elkaar. Dat deze viering onze gemeente en Jan mag dragen en tot zegen mag zijn voor alles wat wij samen mogen gaan delen.
Jan en Matthijs

.

Voorgangers ds. Matthijs Glastra en ds. Jan Bos. Thema: ‘Wegen met Zegen’. In deze viering wordt ds. Jan Bos ingezegend als predikant van onze gemeente. Aanvang 10.00 uur. Aansluitend is er koffie met iets lekkers erbij. En voor wie zich daarvoor heeft aangemeld is er een lunch.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *